Проговори една от жертвите на измамниците, обещавали бързи печалби чрез

...
 Проговори една от жертвите на измамниците, обещавали бързи печалби чрез
Коментари Харесай

Жертва на пирамидата: Щом си поисках парите, изчезнаха

 

Проговори една от жертвите на измамниците, обещавали бързи облаги посредством търговия с акции на американски компании, оповестява Нова телевизия. Групата е работила от 2017 година Пострадали са над 200 души.

„ Обадиха ми се по телефона и ми предложиха против импортирана от мен сума да се закупуват акции на борсата и по този метод да се печели. Не знам какво стана, само че взех решение въпреки всичко, че в тези времена е хубаво човек да влага ”, споделя пострадалата.

Тя проверила в Търговския указател дали сходна компания съществува. А офисът в първокласна постройка в София я убедила в действителността на компанията.

„ Казаха ми, че работят непосредствено на американската фондова борса, а не на българската, защото тук няма ликвидност. Пращаха ми отчети на телефона ”, прибавя дамата.

Последвала оферта за закупуване на електронна валута, само че дамата отказала. След това персоналният й финансов управител я убедил, че до седмица ще й върнат вложените пари и по този начин тя се съгласила.

" Преведох над 100 000 лева След седмица парите не ми бяха върнати. По телефона ми споделиха, че има проблем с банката. Отидох до офиса и видях, че подобен към този момент няма. Всички табелки бяха махнати, а от компанията нямаше и диря ", изясни дамата.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР